NOVA

NOVA  – Activiteiten 2017

NOVA NATIONAAL FILMFESTIVAL 2018

Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 organiseert de ZEEVA namens de Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele amateurs het NOVA Filmfestival. De uitvoering is in handen van de ZEEVA leden: SHOT’68 en Videoclub Zeeuws-Vlaanderen.

Het filmfestival vindt plaats in Theater CineCity, Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen. Het theater is, evenals de hotels gelegen aan de boulevard met uitzicht op strand en Westerschelde.
Klik in het menu op “Theater” voor meer informatie.

Tijdens het twee dagen durende evenement worden een 40 tal amateurfilms vertoond. Het uiteindelijke aantal vertoonde films is afhankelijk van de tijdsduur van de films.

In dit weekend kunnen bezoekers overnachten op de Vlissingen Boulevard aan de Westerschelde in het Amadore Hotel op 300 meter loopafstand van CineCity.
Klik in het menu op “Hotel” voor meer informatie.

UNICA 2018

Het Unicafestival wordt van zondag 2 september tot zondag 9 september 2018. De selectiecommissie, bestaande uit Kees Tervoort, Bouke Jasper, Jan Essing, Bianca van Gelderen en Leo Smits, heeft de volgende films geselecteerd voor de Nederlandse inzending naar Unica 2018 in Blansko, Tsjechië.

In regio- en in nationaal verband is ESVA is lid van de Nederlandse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (NOVA).

nova

De NOVA is een federatieve koepelorganisatie die de belangen behartigt van niet-professionele filmers.

De federatie is samengesteld uit regio’s.

ESVA maakt deel uit van NOVA regio Midden Nederland

logo NOVA MN